Het Beste Ontbijt Om Af Te Vallen

Weet je niet goed wat je moet eten als ontbijt? Lees hier verder en ik zal je op weg helpen!

Ik las net een studie die me positief duizelig maakt. Waarom duizelig?

Ik zal het je zo vertellen, maar laat me je eerst een beetje vertellen over de studie, die werd gepresenteerd op ENDO 2016, de jaarlijkse bijeenkomst van de Endocrine Society, in Boston (1).

Onderzoekers gaven drie verschillende caloriebeperkte diëten aan ongeveer 50 mannen en vrouwen met overgewicht van middelbare leeftijd. Deelnemers aten een uitgebreid ontbijt (660 calorieën), een middelmatige lunch (570 calorieën) en een klein diner (280 calorieën).

Alle diëten hadden hetzelfde aantal calorieën – ongeveer 1500 calorieën per dag.

Het enige dat anders was, was de samenstelling van het ontbijt.

Groep # 1 at een eiwitrijk ontbijt zoals een collageen-eiwitshake.

Groep # 2 at een eiwitrijk ontbijt met dezelfde hoeveelheid eiwit maar ook van andere soorten eiwitten (zoals eieren, collageen, soja of tonijn).

Groep # 3 at een ontbijt met veel koolhydraten.

Na 12 weken was de groep die het meeste gewicht verloor …

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Groep 1!

Gemiddeld verloor de collageen-eiwitshake-groep ongeveer 17 pond, vergeleken met 13 pond voor degenen die andere eiwitten aten, en slechts 7 pond voor degenen in de koolhydraatgroep.

En deelnemers aan de collageen-eiwitgroep voelden zich meer tevreden en minder hongerig gedurende de dag in vergelijking met de andere 2 ontbijten.

De onderzoekers schrijven de hongerremmende werking van collageen-eiwit toe aan het vermogen ervan om ghreline, het hongerhormoon, aanzienlijk te onderdrukken.

Maar niet alle collageen-eiwitten zijn hetzelfde.

Waarom?

Verschil # 1: Gewone collageen poeders bevatten vaak niet-gepatenteerde collageen peptides van vage afkomst (meestal ingevoerd uit China of de VS) die verder geen andere natuurlijke ondersteunende ingrediënten en antioxidanten bevatten.

De VERISOL® Bioactive collageen peptides, speciaal geoptimaliseerd voor schoonheidstoepassingen, kunnen het huidmetabolisme stimuleren en het verlies van de collageen extracellulaire matrix van binnenuit tegengaan.

Verschil # 2: overige ingrediënten. Mijn favoriete collageen-eiwitpoeder bevat 3 extra ingrediënten: bosbessen, vitamine C en glucosamine.

Dankzij de krachtige aanvulling met bosbessen, vitamine C en glucosamine geniet je van een krachtig, effectief en uiterst gezond eiwit supplement dat niet alleen je huid verjongt maar verder ook uiterst doeltreffend is voor de ondersteuning en versterking van je metabolisme, spieren en gewrichten.

Voor mij zijn dat twee grote dingen die een collageen-eiwit beter maakt dan andere.

Ik zei eerder dat ik je de reden zou vertellen dat mijn studie me duizelig maakte. Dit is waarom … ik heb elke ochtend een shake gemaakt met collageen eiwit.

Organico Turbo Collageen

En niet zomaar een collageen-eiwit. Ik drink Organico Turbo Collageen, die de hoogste kwaliteit bevat die op de planeet beschikbaar is.

De meest pure, natuurlijke, bioactieve, hoogste kwaliteit collageen met wereldfaam, aangevuld met krachtige antioxidanten die jou helpen een betere stofwisseling te krijgen, je een voldaan gevoel geven en je huid en lichaam verjongen van binnenuit, ongeacht je leeftijd, zodat je mentaal en fysisch geniet van een optimale gezondheid.

Elk schepje Organico Turbo Collageen bevat enkel 4 natuurlijke ingrediënten: bioactieve VERISOL® collageen peptides, bosbessen, vitamine C en glucosamine.

Dit is een premium eiwitten supplement met wetenschappelijk bewezen anti-aging resultaten.

En heb ik al gezegd dat het heerlijk smaakt? Dat is niet iets dat je vaak kunt zeggen over een eiwitdrankje.

Dit is een van mijn favoriete ochtendrecepten. Het is een fruitige blend boordevol eiwitten.

Om kostbare tijd te besparen, leg ik de avond ervoor alle ingrediënten in de blender, bewaar het in de koelkast en mix alles ’s ochtends.

Granaatappel Bessen Boost

Ingrediënten

2 kopjes verschillende bevroren bessen
2 eetlepels granaatappel sap concentraat
½ kopje niet-vette, gewone Griekse yoghurt
1 kop water
1 eetlepel hele lijnzaad (bij voorkeur biologisch)
2 maatlepels Organico Turbo Collageen
1 eetlepel Organico Turbo Greens (optioneel)
3 tot 4 ijsblokjes

Bereiding

Voeg lijnzaad toe aan de blender, vermaal 15 seconden in een poeder. Voeg resterende ingrediënten toe, zet het deksel vast en meng 30 tot 40 seconden of tot de gewenste consistentie bereikt is.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer jij je overtollige kilo’s en (buik)vet verbrandt hebt door het eten van heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 146,578 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

1. Jakubowicz D, Landau Z, Wainstein J, Bar-Dayan Y, Froy O. OR12-3: Whey protein induces greater reduction of postprandial glycemia and hba1c, weight loss and satiety compared to other protein sources in type 2 diabetes. Paper presented at 98th Annual Meeting of the Endocrine Society; April 1-4, 2016; Boston, MA.

>