Dit Is De Enige Manier Om Gewicht Te Verliezen

Alle tips voor gewichtsverlies zijn gebaseerd op één uitgangspunt, meer calorieën verbruiken dan dat je inneemt! Je moet meer calorieën verbranden dan je eet, als je wilt afvallen.

De reden hiervoor is dat het fysiek – fysiologisch – onmogelijk is om aan te komen als je meer calorieën per dag verbrandt dan je verbruikt. Verbrand gewoon meer calorieën dan je eet, consumeer minder calorieën dan je verbrandt, of beide. Doe dat en je zult afvallen!

De vraag: ‘Hoeveel calorieën verbrand je per dag?’ is een vraag met een frustrerend antwoord: het hangt ervan af.

Een betere vraag is: “Hoeveel calorieën moet je per dag verbranden?” is wat gemakkelijker te beantwoorden: meer dan je verbruikt, als je probeert af te vallen!

We denken vaak dat we gekke diëten moeten volgen of calorieën drastisch moeten beperken om af te vallen.

Dat is gewoon NIET WAAR!

De truc om af te vallen is matiging op alle gebieden  … in voeding, lichaamsbeweging, rust en inspanning. Zonder evenwicht en matiging zijn de resultaten niet duurzaam. Zonder matiging wordt jojo-dieet een vicieuze cirkel. En dan is het onmogelijk om er aan te ontsnappen.

Met betrekking tot afvallen betekent matiging meer calorieën verbranden dan je eet. Anders kan ik het niet zeggen.

En gematigd dieet betekent niet alleen kijken hoeveel je eet in verhouding tot het aantal calorieën dat je per dag verbrandt. Je zou je lichaam moeten voeden met gezond en vullend voedsel dat gezonde vetten en complexe koolhydraten bevat.

Dat wil zeggen, als je verhongert of uitgedroogd bent, val je verkeerd af. Raadpleeg in dat geval jouw arts.

Hoeveel calorieën verbrand ik op een dag?

gewicht verliezen vrouw eten

Wanneer je aan je gewichtsverlies avontuur begint, moet je eerst berekenen hoeveel calorieën je per dag verbrandt.

Er zijn verschillende nauwkeurige rekenmachines online om je daarbij te helpen. De meeste caloriecalculators vragen naar jouw lengte, gewicht en typische activiteit per dag. Die informatie geeft de rekenmachine de informatie die nodig is om jouw dagelijkse energieverbruik te schatten.

En in ruil voor die informatie zal de rekenmachine je vertellen hoeveel calorieën je per dag nodig hebt om op gewicht te blijven, aan te komen of af te vallen.

Jouw totale dagelijkse energie is afhankelijk van hoe actief je bent en hoeveel je eet.

Het aantal calorieën dat je elke dag verbrandt, moet hoger zijn dan wat je eet en drinkt. Wanneer jouw totale energieverbruik groter is dan jouw inname, zul je afvallen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het prima is als je maar 500gr – 1 kilo per week verliest. De reden hiervoor is dat het belangrijker is dat lichaamsvet vervangen wordt door magere spieren.

Als je hulp nodig hebt bij het uitzoeken welke oefeningen je dagelijks moet doen, dan is de Fitin4Minuten Videocoachingsplan de beste keuze. De Fitin4Minuten oefeningen geven alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bewegingsleefstijl.

En afvallen, het is een leuk proces!

Hoeveel calorieën verbrand ik bij een hartslag in rust?

gewicht verliezen calorieën verbranden sporten

Eén van de grootste voordelen van een actieve levensstijl en goed eten is dat je lichaam meer calorieën gaat verbranden als je rust.

Om duurzaam gewicht te verliezen, moet je regelmatig cardio en krachttraining doen. En eet gezond. Door deze dingen te doen, heb je uiteindelijk minder lichaamsvet en zul je regelmatig afvallen. En je kunt dat gewichtsverlies vasthouden.

Je zult meer zelfvertrouwen krijgen naarmate de calorieën die je verbruikt een slanker, strakker lichaam onthullen!

Raadpleeg het Mentale Dieet Plan om het optimale niveau van gezondheid te bereiken tijdens jouw gewichtsverlies avontuur. Ik ben gedreven om je te helpen er elke dag op jouw best uit te zien en je goed te voelen!

Hoeveel calorieën verbrand ik tijdens het wandelen?gewicht verliezen calorieën verbranden wandelen

Vind online een wandelcaloriecalculator. Het helpt je bij het bepalen van de calorieën die je tijdens het lopen zult verbranden.

De gemiddelde vrouw kan met een normale snelheid 100-200 calorieën per uur verbranden. En hoe meer je weegt, hoe meer calorieën je verbrandt tijdens cardio, zoals wandelen. Om die reden verschilt het aantal verbrande calorieën tijdens het lopen van persoon tot persoon.

Met een caloriecalculator kun je voor de meeste oefeningen het aantal verbrande calorieën bepalen. Je kunt de verbrande calorieën berekenen terwijl je bezig bent, van het huis schoonmaken tot skiën!

Hoeveel calorieën verbrand ik tijdens seks?

Hoeveel calorieën verbrand ik tijdens seks?

Je weet dit misschien al, maar seks kan veel calorieën verbranden.

Seks is een solide training, als je het ‘goed’ doet. Het hele “in zweten uitbreken”-gedeelte, je bewegingen en verhoogde hartslag zorgt dat veel energie wordt verbruikt.

We hebben het hier niet over een vluggertje van 2 minuten. Je zou echt ‘lange seks’ moeten hebben.

Lange seks duurt tussen 30 minuten en een uur. Het is gek om te denken dat slechts 30 minuten (inclusief voorspel) van iets doen waar je van houdt, je kan helpen af ​​te koelen en je beter in je lichaam te voelen. Maar het is waar. Langdurige seks kan je helpen jouw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken!

30 minuten seks kan ongeveer 85-150 calorieën verbranden.

Seks varieert enorm van paar tot paar, maar zolang je zweet en je hart werkt, doe je de juiste dingen!

Dit is misschien wel de reden waarom je de romance nieuw leven in wilt blazen, toch?

Wat voor soort training verbrandt de meeste calorieën?

Wat voor soort training verbrandt de meeste calorieën?

Als je je afvraagt ​​hoe je het beste vet kunt verbranden of wat de beste calorieverbrandende oefeningen zijn, ben je niet de enige.

De waarheid is dat krachttraining en HIIT (intervaltraining met hoge intensiteit) geweldig zijn als het om het verbranden van calorieën gaat!

Aërobe oefeningen doen om af te vallen

Aërobe oefening bestaat uit dingen als wandelen, indoorfietsen, dansen en joggen.

Aërobe oefening is alles waarbij de grote spiergroepen gedurende 10 minuten of langer samenwerkt. Dit soort oefening kan driemaal per week gedurende 30 minuten of langer worden gedaan om optimale gewichtsverliesresultaten te verkrijgen.

Aërobe training helpt ook om je hart en longen gezond te houden.

Anaërobe training gebruiken om calorieën te verbranden

Anaërobe training omvat dingen als gewichtheffen, sprinten en springen.

Kortom, alles dat bestaat uit korte inspanningen. Deze oefening verbrandt calorieën goed en moet naast aerobics worden gebruikt. Je kunt serieuze calorieën verbranden als je dit combineert met aerobics drie keer per week of vaker.

Om kracht en spiermassa op te bouwen, is zware training de beste vorm van anaërobe oefening.

Wees niet bang dat je met deze oefening te “omvangrijk” of “mannelijk” wordt. Wat je eigenlijk gaat doen, is droge spieren opbouwen die je lichaam helpen overtollig vet te verwijderen.

Detox voor een snelle boost

Nogmaals, zorg ervoor dat jouw dagelijkse energieverbruik meer is dan de energie die je binnenkrijgt via eten en drinken.

Het is het beste om jouw geschatte totale dagelijkse energie te berekenen en ervoor te zorgen dat je (elke dag) meer calorieën verbrandt dan je eet. Jouw totale energieverbruik heeft een direct effect op hoeveel gewicht je verliest en hoe snel dit gebeurt.

Als je jouw voortgang op het gebied van gewichtsverlies een kickstart wilt geven, is het geweldige om een detox te doen.

Een reiniging zal het lichaam kennis laten maken met gezonde voedingskeuzes en de gifstoffen en schadelijke dingen die achterblijven als gevolg van slechte voedingskeuzes elimineren. Je kunt nu beginnen met de Citroen SapKuur.

Door te reinigen, geef je de vetverbrandende oven van jouw lichaam een ​​nieuwe impuls en voel je je fris en opgeladen om jouw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken!

Het beste gedeelte? Je zult je niet moe voelen als je je lichaam van brandstof voorziet met alle gezonde en heerlijke superfoods die deze reiniging bevat!

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wilt wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>