De 7 Meest Effectieve Sappen Voor Een Strakkere Huid

Als het gaat om het vertragen van het verouderingsproces en het krijgen van een strakkere huid, dan zijn verse sapjes de beste manier om je lichaam te voorzien van de vitamines en mineralen die het nodig heeft.

Als je ervoor wilt zorgen dat de effecten van het verouderingsproces minder zichtbaar worden in je huid, dan is elke natuurlijke methode het waard om verder te onderzoeken.

Ik heb het over dingen waar je een dagelijkse gewoonte van kunt maken en die niet alleen je algehele gezondheid verbeteren, maar je lichaam ook voorzien van een overvloed aan antioxidanten, hydratatie en vitamine C, voedingsstoffen die allemaal ideaal zijn om rimpels te verminderen en de elasticiteit van je huid te herstellen.

Het wondermiddel

Zoals je waarschijnlijk wel weet, bestaan er geen wonderbaarlijke geneesmiddeltjes tegen veroudering. Je kunt bepaalde behandelingen proberen of stappen ondernemen, maar het is ook belangrijk om te accepteren dat de tijd nu eenmaal doortikt.

Dit betekent echter niet dat je hulpeloos toe moet zitten kijken hoe de jaren voorbij vliegen. Uiteindelijk zou het altijd je doel moeten zijn om goed voor jezelf te zorgen, jezelf goed te voelen en om keuzes te maken die goed zijn voor je lichaam en gezondheid.

Als het je doel is om het verouderingsproces te vertragen, probeer dan eens deze geweldige sapjes!

1. Tomatensap

Tomatensap is in het bijzonder rijk aan een speciale antioxidant: lycopeen.

Deze carotenoïde en fytochemisch pigment is een expert in het tegengaan van vrije radicalen (moleculen of ijzers die gezonde lichaamscellen kunnen beschadigen, je immuunsysteem kunnen aanvallen en het verouderingsproces kunnen versnellen).

Lycopeen helpt om je huid steviger en strakker te maken, aangezien het de effecten van collagenase beperkt. Dit is een soort enzym dat langzaamaan het collageen in je huid afbreekt.

2. Boerenkoolsap

Boerenkoolsap is een klassieker als het gaat om het vertragen van het verouderingsproces.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Boerenkoolbladeren zijn rijk aan vitamine K, een voedingsstof die erg behulpzaam is om hartziekten en osteoporose te voorkomen.

Daarnaast mogen we niet vergeten dat boerenkool ook een hoop andere voedingsstoffen bevat, zoals:
• Mineralen (mangaan, koper, calcium, kalium, ijzer, magnesium)
• Vitamines (B1, B2, B6, E)
• Vezels
• Omega 3-vetzuren (Lees dit gezondheidsrapport over Omega-3 vetzuren)

Boerenkool is een groente die boordevol vitamines zit en een krachtige antioxidante werking heeft.

3. Auberginesap of -water

Ik heb al vaker aangegeven dat aubergine een van de beste groenten is die je maar kunt eten.

Een geweldige manier om van alle voordelen die deze groente biedt te profiteren, is door de aubergine te koken en vervolgens het water waarin je de groente hebt gekookt op te drinken.

Sommigen snijden de groente in kleinere stukjes en doen het dan samen met een paar stukjes appel in de blender om er een sapje van te maken. Hierdoor zal de smaak een stuk aangenamer worden.

Eet aubergine hoe je dit zelf het lekkerst vindt, zolang je het maar eet. Deze groente is namelijk een van de meest antioxidantrijke groenten die er bestaan.

4. Blauwedruivensap om veroudering tegen te gaan

Druiven, het schilletje en de pitten, worden al jarenlang gebruikt voor allerlei verschillende zuiverende producten.

Het geheim zit verborgen in het resveratrol dat druiven bevatten. Dit is een soort antioxidant die ook gevonden kan worden in bramen, blauwe bessen en aalbessen. Het kan een groot verschil maken in de strijd om de effecten van veroudering tegen te gaan.

Het beste moment om van blauwe druiven te profiteren, is wanneer ze in het seizoen zijn.

Voordat je sapjes uit een pakje of flesje gaat kopen, kun je beter eens proberen om thuis zelf aan de slag te gaan met je blender. Zorg er wanneer je dit doet voor dat je de hele druif gebruikt, met schilletje en pitjes en al!

5. Granaatappelsap: het is geweldig!

Een van de beste vruchten om in huis te hebben wanneer het in seizoen is, is de granaatappel.

Deze vrucht zal je helpen om het gehalte slecht cholesterol in je bloed te verlagen, is behulpzaam om bacteriën in je blaas en nieren tegen te gaan en biedt een hoop voordelen om rimpels tegen te gaan.

Granaatappel helpt je lichaam om meer urolitine A aan te maken. Dit is een molecule die bekend staat om zijn vermogen om mitochondria te regenereren en dus elke cel in je lichaam te beschermen.

Zorg er dus voor dat je er eentje meeneemt wanneer je ze ziet liggen in de supermarkt.

6. Watermeloen

Ondanks de populaire aanname dat watermeloen alleen maar uit water en suiker bestaat, voorziet het je lichaam daarna eigenlijk ook van een grote hoeveelheid vitamines, mineralen en antioxidanten.

Watermeloen is geweldig om je lichaam gehydrateerd te houden, een voordeel waar vooral je huid erg dol op is.

Vergeet daarnaast niet dat watermeloen zeer rijk is aan vitamine A, een zeer belangrijke voedingsstof om je huid te vernieuwen en deze vochtig te houden en droogheid en rimpelvorming tegen te gaan.

7. Kiwisap

Ik raad de gele kiwi’s aan. Door deze samen met wat stukjes appel en een beetje citroensap in de blender te doen, zul je een geweldig sap krijgen om veroudering tegen te gaan.

De antioxidanten die kiwi’s bevatten, helpen om je huid steviger te maken en de vorming van expressielijntjes te vertragen.

Gele kiwi’s bevatten aanzienlijk hoge gehaltes vitamine C en E. Deze vitamines kunnen helpen om de schade van vrije radicalen tegen te gaan.

Heb je soms geen zijn of zin om verse sapjes te maken. Probeer dan eens een heerlijke, krachtige Organico Green Juice. Hiermee krijg je 27 groenten- en fruitsoorten, plus 11 superfoods binnen, in één enkel glas.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>