Hoeveel kan ik verdienen met dit progamma?

Theoretisch zijn de mogelijkheden natuurlijk onbeperkt en het zal vooral afhangen van welke bronnen je aanboort, welke internet business of website je al hebt, de grootte van je Email lijst, en, natuurlijk je eigen inspanningen.

Echter, we willen je hier zeker geen gouden bergen beloven zoals je al op zoveel internet gerelateerde websites  kunnen lezen (waarover later meer...).

Onze top-affiliates behalen conversies tussen de 3% en 14%(!) en de gemiddelde conversie bedraagt 5,4% hetgeen een enorme hoge score is wanneer je de affiliate wereld een beetje kent.

Zoals hoger vermeld ja je deze cijfers niet terugvinden in je Paypro statistieken omwille van het feit dat we met verschillende links (produkten) werken op één salespage. Wel in je effectieve resultaten.

Inkomsten tussen 500 en 2500 euro* per maand zijn perfect mogelijk, mits je er aanvankelijk ook de nodige inspanningen voor wil leveren. ( Zie hieronder ons Uniek staffel systeem en hoe wij jou helpen succesvol worden!)

De inkomsten mogelijkheden zijn haast onbegrensd en hangen vooral van jouw inspanningen af!

Om €500 per maand te verdienen, heb je nog niet eens 1 verkoop per dag nodig.

Focus jezelf om die eerste verkoop te realiseren omdat, eenmaal je 1 verkoop hebt gerealiseerd, de andere automatisch volgen op voorwaarde dat je je succesformule steeds weer herhaalt. ( dus meer artikels, meer blogposts, eigen blog, boodschap in je email sequence etc.) + je ontvangt onze promotiehulp.

We komen hier dadelijk op terug en NEE, je dient hiervoor geen zware investeringen te doen!

Enkel je tijd investeren is belangrijk.

Steek je tijd niet langer in programma's die je toch geen geld opbrengen.

Spendeer je tijd liever in een progamma waarin je een veelvoud aan affiliate bonus gaat verdienen in een, jammer maar waar, steeds groeiende markt van te dikke mensen die wensen af te slanken.

Als sportclub, website of druk bezochte blog kunnen je inkomsten aanzienlijk oplopen omdat deze voornamelijk afhankelijk zijn van het aantal bezoekers dat je maandelijks hebt op je website en het soort bezoekers dat je hebt. Heb je meer dan 5,000 bezoekers per maand op je website/blog dan raden we je sterk aan een leuke banner (zie verder) op je site te plaatsen.

Je zal verrast zijn van de resultaten die je mede door ons Staffel systeem zal behalen!

(* Disclaimer: De mogelijke inkomsten die vermeld worden hebben geenszins de bedoeling een gemiddelde situatie voor te stellen of een belofte voor dergelijke inkomsten te garanderen. Als affiliate staat het je vrij ons product te promoten binnen de door ons gestelde regels. Je inkomsten zullen afhankelijk zijn van de wijze waarop en de inspanningen die je levert om onze producten te promoten.)

Het Unieke Staffel Systeem van
Het Mentale Dieet Plan

Het Mentale Dieet Plan heeft een uniek staffel-systeem om jou als affiliate extra te motiveren om er het maximale uit te halen.

Zowel beginnende affiliates als grote affiliates met veel traffic of grote lijsten worden extra beloond voor hun inspanningen. En dit start reeds vanaf slechts 5 sales/maand!

Hieronder geven we een opsomming en voorbeeld voor Het Mentale Dieet Plan en TURBO Actie Plan. Uiteraard gelden deze bonussen en staffels ook voor de andere produkten en hierop worden dezelfde staffel toegepast, beginnende van de standaard bonus.

Zoals je zal merken helpen wij jou succesvol worden!!

Vanaf slechts 5 sales per maand krijg je al een extra bonus van €2.5/sale + posten wij een blogartikel op onze Fanpage met meer dan 174,792 fans. (LET OP : je hoeft zelf niets te schrijven hé! Wij schrijven een leuke blogpost of lekker recept met jouw affiliate link en wordt gelezen door meer dan 447,623 mensen! ( fanpage + nieuwsbrief + blog traffic!)

Hierdoor krijg jij dus meer aandacht en traffic en...dus meer sales.

Hierdoor ga je snel de volgende limiet van slechts 10 sales behalen waarmee je al €40 bonus ontvangt + TWEE blogartikelen en Facebookposts, ..., waardoor je dus NOG meer sales gaat behalen. 😉

Wanneer je dit proces een paar keer kan herhalen ben je goed op weg naar de hogere regionen en dit is waar wij jou willen zien. 😉

Bestudeer daarom goed het staffelsysteem hieronder en...NEEM VANDAAG NOG ACTIE!

Geloof me als ik je vertel dat geen enkel ander affiliate programma je dergelijke bonussen biedt, laat staan je dergelijke extra promotie biedt via onze Fanpage ( + 130,792 fans) en drukbezochte blog!

Weet je wat nog beter is,..., geloof me NIET en neem vandaag nog actie zodat je het binnenkort zelf kan ervaren 😉

Het Staffel Systeem :

 • Vanaf 5 sales : 1 blogartikel + Facebook post met jouw Aff. ID ! 😉 +€37.5 bonus ipv. €35
 • Vanaf 10 sales : 2 blogartikels + 2 Facebook posts met jouw Aff. ID 😉 + €40 bonus ipv. €35
 • Vanaf 25 sales : 3 blogartikels + 3 Facebook posts met jouw Aff. ID + €40 bonus ipv. €35
 • Vanaf 30 sales : jouw Youtube Video op blog + Facebook post + €40 bonus ipv. €35
 • Vanaf 50 sales : €42.5 bonus ipv. €35
 • Vanaf 75 sales : €45 bonus ipv. €35 + Gastronomisch Michelin Sterren Restaurant Bongo Bon
 • Vanaf 100 sales : €50 bonus ipv. €35 + Gastronomisch/Wellness Weekend Bongo Bon
 • Vanaf 250 sales : €50 bonus ipv. €35 + Prestige Suite + Champagne
 • Vanaf 350 sales : €50 bonus ipv. €35 + Prestige Royal Relax Weekend
 • Vanaf 450 sales : €50 bonus ipv. €35 + Prestige Droomweekend
 • Vanaf 500 sales : €50 bonus ipv. €35 + 3-daagse MasterMind met MDP strateeg in zonnig oord 😉

*** De sales volumes zijn sales die je behaald hebt in één bepaalde maand. Dus iedere maand kom je opnieuw in aanmerking voor alle bonussen, waarbij de hoogste behaalde bonus van kracht is. Door dit unieke staffelsysteem in combinatie met onze aangeboden promotie kan je niet anders dan maand na maand beter doen. Je eerste limiet is slechts 5 sales behalen...daarna begint het systeem voor jouw te werken en hoe meer energie je er zelf in blijft stoppen hoe sneller je in de hoogste regionen terecht komt! Succes 😉
Het Staffelsysteem is geldig voor alle sales gerealiseerd vanaf 1 oktober 2013.

 • De looptijd geldt gedurende de gehele maand.
 • Sales zijn voor alle MDP produkten
 • Sales worden berekend op basis van jouw persoonlijke Paypro statistieken.

De extra bonus geldt voor ALLE sales die je die maand behaald hebt.

Voorbeeld :

 • Je hebt in een bepaalde maand 7 sales gegenereerd :
  Je ontvangt dan 7x €37.5 = €262.5  ipv. €245
 • Je hebt in een bepaalde maand 15 sales gegeneeerd :
  Je ontvangt dan 15x €40 = €600 ipv. €525
 • Je hebt in een bepaalde maand 80 sales gegenereerd :
  Je ontvangt dan 80x €45 = €3,600 ipv. €2,800
 • etc…

Voor de artikels en Facebookposts geldt het totaal aantal sales.
Heb je bv. 15 sales in een bepaalde maand dan ontvang je drie blogposts + 3 Facebook posts de volgende maand.

De aanvragen worden in volgorde van ontvangst van je sales verwerkt. Dus ook al heb jij bv. slechts 5 sales en je stuurt je aanvraag in voor een andere affiliate met 15 sales, dan wordt jouw post eerst geplaatst. Je aanvraag dient voor de 7de van iedere maand binnen te zijn!

 

Je ontvangt je extra bonus op de volgende manier :

1) Je stuurt iedere maand een Email* met als titel : ” EXTRA Affiliate Bonus MDP ” naar katja.callens ‘ AT’ gmail.com.

2) Je Email bevat een screenshot van je sales voor de afgelopen maand.

3) Je Email bevat je Paypro Aff. ID.-nummer voor de blog-en Facebookposts.

4) Vervolgens berekenen wij je extra bonus voor de verschillene produkten en sturen je het totaal bedrag van de   bonus door per Email + de facturatiegegevens.

5) Hierop stuur je ons het factuur samen met je PAYPAL email adres ( onze voorkeur) of je rekeningnr. ( IBAN + BIC code!)

6) Wij betalen je extra bonus en posten je blogartikels en facebookposts met jouw Aff. ID 😉

* Emails voor extra bonus worden aanvaard tot en met de 7de van de maand. Mails die later binnen komen worden niet meer behandeld en dan verlies je zodoende je extra bonus + facebook promo’s etc. Doe dit dus voor de 7de van iedere maand hé 😉

Wanneer je 30 sales of meer genereert in een maand bezorg je ons de link en ’embedded’ code van je Youtube video.
Wij controleren de kwaliteit + je affiliate link in je beschrijving en vervolgens posten wij jouw video op onze blog en op de Fanpage.

Ben je net met Online Marketing of Affiliate Marketing begonnen?

Zorg er dan a.u.b. voor dat je het juiste FUNDAMENT legt van jouw online business!!

Wanneer je nog maar 1,500 Euro of minder verdient met je online business, wil dit zeggen dat je waarschijnlijk nog niet 100% vertrouwd bent met de basis fundamenten van online business en affiliate marketing. Maak niet dezelfde fouten als 97% van de startende online ondernemers die het nooit maken in de online wereld omdat... ze het Fundament niet hebben waarop ze hun business gaan uitbouwen.