8 Tips Zodat Je Nauwelijks Merkt Dat Je Minder Eet!

Hieronder vind je 8 praktische tips die je meteen kan toepassen zonder dat je in het oog hebt dat je minder eet. Afslanken en je gewicht onder controle houden zit op de eerste plaats tussen je oren.

1. Neem een glas water

Neem voor het eten een glas water. Het zorgt voor een voller gevoel waardoor je automatisch minder eet. Door voor iedere maaltijd 2 glazen water te drinken kun je in 12 weken maar liefst 4 kilo kwijtraken, zonder je eetpatroon verder aan te (hoeven) passen.

2. Vermijd stretch kleding

Draag liever geen kleding met stretch. Dat zit namelijk ook nog prima wanneer je zwaarder wordt. Hoe minder stretchy, hoe beter je merkt dat je een paar kilo´s aankomt.

3. Zorg dat de kleur van je eten in contrast is met je bord


Want de kleur van je bord heeft invloed op hoeveel je eet. Mensen die van een bord eten met dezelfde kleurtint als hun maaltijd nemen maar liefst 22% meer dan mensen die eten van een bord met een contrasterende kleur.

4. Thee als nagerecht


Veel mensen hebben zichzelf aangewend om na het eten nog een bakje yoghurt of een ander toetje te nemen. De voornaamste reden hiervoor is dat ze een ‘ander smaakje’ in hun mond willen. Dit effect bereik je ook met een kop muntthee. Lekker én calorie-arm.

5. Even schillen


Eten dat je eerst moet schillen, pellen of op een andere manier van een schil moet ontdoen zorgt ervoor dat je minder eet. Ga dus eens voor pistachenootjes in plaats van pinda’s.

6. Soepje vooraf 


Je zou zeggen dat je juist méér eet wanneer je een voorafje neemt, maar uit onderzoek blijkt dat mensen die een soepje nemen uiteindelijk 20% minder eten dan mensen die geen voorgerecht eten.

7. Eet in een fijne sfeer


Dim de lichten, zet een rustig muziekje op en ga er echt even voor zitten. Je proeft bewuster en je eet minder als je de tijd neemt voor je eten, zowel de bereiding als het verorberen.

8. Gebruik een schaaltje


Een schaaltje nootjes of chips ziet er niet alleen gezelliger uit dan een open zak op tafel, het heeft ook nog eens een functie. Je ziet namelijk beter hoeveel je daadwerkelijk naar binnen werkt. Dat is met een graai in die zak veel moeilijker te beoordelen. Je eet dan al snel 50% meer.

Dit is slechts één voorbeeld van hoe je met  kleine aanpassingen je eet- en levensgewoonten kan verbeteren.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Wanneer je verschillende van dergelijke kleine mentale aanpassingen maakt, verbeter je spontaan deze gewoonten. Hierdoor slank je op een automatische, natuurlijke en gezonde manier af.
En dit zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent.

Dit is meteen ook één van de grootste voordelen van Het Mentale Dieet Plan.

mdp-turboactie

Na de initiële TURBO faze, waarin je snel en effectief de eerste kilo’s vet verliest  (tss. de 15% en 30% overtollig vet in de eerste twee tot drie weken)  ben je ondertussen ‘mentaal’ voorbereid om op een spontane manier een reeks kleine veranderingen te maken in je eetgedrag.

Hierdoor ga je verder op een automatische, evenwichtige en lekkere manier blijft afslanken tot jij jouw ideale gewicht bereikt hebt.

En dit zonder het gevoel te hebben van te ‘lijnen’ en zonder achteraf slachtoffer te worden van het joJO-effect.

Dit verklaart waarom de meeste deelnemers van Het Mentale Dieet Plan ook niet het gevoel hebben dat ze op dieet staan en dat ze zichzelf lekkere dingen moeten ontzeggen.

Ze gaan gewoon op een andere manier met voedsel en eten om en ze genieten zelfs beter van de heerlijke gerechten die op tafel komen.

Ontdek via deze link hoe het Mentale Dieet Plan jou op ‘automatische piloot’ en 2x zo snel laat afslanken, zonder joJO-slachtoffer te blijven.
Klik hier voor meer info.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…
50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost! en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.
Klik Hier om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

Deel desgewenst dit artikel

>