8 ‘Gezonde’ Dingen Die Je Beter Links Laat Liggen Voor De Lijn

Ik krijg de vraag maar al te vaak: mensen die heel erg letten op wat ze eten, maar die desondanks toch niet afvallen…

Dit is heel frustrerend en heel demotiverend.

Wat ik vaak zie is dat mensen toch de verkeerde dingen eten, terwijl ze dat helemaal niet weten!  Ze denken juist dat ze gezond eten! Je valt van Italiaans roomijs en Franse boter croissants uiteraard niet af.  Maar wist je ook dat je een rijstwafel beter kan laten liggen als je wat kilo’s kwijt wil?

Wanneer je wil ontdekken met welke heerlijke gerechten je juist wel vet gaat verbranden, bekijk dan even deze 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik. Je kan ze meteen opslaan op je PC of Tablet (net zo handig in de keuken).
Klik Hier om ze meteen te ontvangen.

Hier zijn 8 verrassende dingen die je juist niet moet eten als je wil afvallen:

1. Een snack die alleen maar koolhydraten bevat

Als je ontbijtgranen, crackers, brood of rijstwafels eet zonder iets erop, worden de koolhydraten in het bloed direct omgezet in suiker. Als reactie daarop maakt je lichaam extra insuline aan, waardoor de suiker zo snel mogelijk wordt geabsorbeerd.

Dit leidt tot een lage bloedsuikerspiegel en hetzelfde hongergevoel dat je had voordat je je tanden in een rijstwafel zette.

Ga liever voor een snack die een combinatie bevat van koolhydraten, goede vetten en proteïne. Eet een volkoren cracker met een beetje pindakaas of een sneetje brood met (magere) kaas.

2. Een voorverpakte maaltijd

Fabrikanten stoppen veel zout in voorverpakte maaltijden om het zo lang mogelijk goed te houden. Door zout houd je vocht vast, waardoor je je opgeblazen voelt. Ongeacht hoeveel gewicht je kwijt wil: niemand voelt zich opgeblazen op z’n best.

Heb je geen tijd om te koken? Zorg er dan voor dat je iedere maaltijd een extra portie kookt, die je vervolgens kan invriezen.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

3. Vezelrijke snackrepen

Iedereen heeft vezels nodig. Het zorgt ervoor dat de spijsvertering soepel loopt. Maar wat je niet nodig hebt, is een snackreep die je in een klap in de aanbevolen hoeveelheid vezels (25 gram) voorziet.

Je vezel inname zou over de hele dag verspreid moeten zijn om honger te voorkomen, de spijsvertering goed te laten verlopen en je buik rustig te houden.
Ga liever voor fruit en groente dat van nature vezels bevat. Knabbel gedurende de dag op worteltjes, een appel, paprika: wat je lekker vindt, en je komt makkelijk aan je dagelijkse dosis vezels.

4. Eten met weinig vet

Uit onderzoek blijkt dat mensen zo’n 30% meer eten wanneer ze iets met weinig vet eten. Maar naast overeten is het grootste probleem nog dat wanneer het vet uit voedsel wordt gehaald, er iets anders in de plaats komt om de smaak te behouden. Meestal is dat suiker.

Eet dus goede vetten – met mate. Dip worteltjes liever in hummus of guacamole dan in vetvrije kruidenkaas. In de 50 Heerlijke Dieetrecepten vind je tal van vetverbrandende voorbeelden van heerlijke gerechten en snacks.

5. Sapjes

Voor een glas jus d’orange heb je ongeveer 6 sinaasappels nodig. Dat betekent dat je alle calorieën in sinaasappels in één teug drinkt – zonder de natuurlijke vezels die je een verzadigd gevoel geven. Zelfs sinaasappels zonder toevoegingen bestaat uit lege calorieën en een enorme suikerpiek.
In plaats daarvan kun je beter voor… water gaan. Of thee of koffie zonder zoetjes.

6. Light drankjes

Wanneer een drankje zoet smaakt, maar toch géén calorieën bevat, zouden de alarmbellen moeten gaan. Bij sommige mensen zit het brein zelfs zo in elkaar dat kunstmatige zoetstoffen je triggeren om nog meer te eten. Dan is het nog maar een kleine stap van een blikje cola light naar een grande dessert.

Ga liever voor sprankelend mineraalwater. Heb je toch de prik die ervoor zorgt dat je sneller voldaan bent.

7. Onbijtgranen in een voordeelverpakking

Mensen eten 22% meer wanneer ze zien dat er ergens genoeg van is. Hetzelfde geldt voor alles uit de bonus: je eet er meer van wanneer het minder duur is. Dat betekent natuurlijk niet dat je meer moet betalen om gezonder te leven.

De oplossing is simpel: meet porties altijd af wanneer je uit een voordeel verpakking eet. Zo eet je nooit stiekem meer dan gewenst.

8. Drank

Geen enkele voedingsdeskundige zal je alcoholische drank aanraden als je wil afvallen. Hoewel de ene cocktail meer calorieën bevat dan de andere, is alcohol gewoon geen goed idee.

Het bevat lege calorieën zonder voedingswaarde en verslapt je wilskracht waardoor je sneller meer eet en vooral ongezondere keuzes maakt. Vandaar die rij voor de kebabshop wanneer de kroegen sluiten.

En het wordt nog erger: het lichaam beschouwt alcohol als een gifstof dat zo snel mogelijk het lichaam uit moet. Daar maakt de lever een prioriteit van, waardoor de vetverbranding op een lager pitje gaat.

Als je toch voor de bijl gaat, ga dan voor champagne (feestelijk), wodka-sparood of pure rum of gin. Die bevatten de minste calorieën.

Dit is slechts één voorbeeld van hoe je met  kleine aanpassingen je eet- en levensgewoonten kan verbeteren.

Wanneer je verschillende van dergelijke kleine mentale aanpassingen maakt, verbeter je spontaan deze gewoonten. Hierdoor slank je op een automatische, natuurlijke en gezonde manier af.
En dit zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent.

Dit is meteen ook één van de grootste voordelen van Het Mentale Dieet Plan.

mdp-turboactie

Na de initiële TURBO faze, waarin je snel en effectief de eerste kilo’s vet verliest  (tss. de 15% en 30% overtollig vet in de eerste twee tot drie weken)  ben je ondertussen ‘mentaal’ voorbereid om op een spontane manier een reeks kleine veranderingen te maken in je eetgedrag.

Hierdoor ga je verder op een automatische, evenwichtige en lekkere manier blijft afslanken tot jij jouw ideale gewicht bereikt hebt.

En dit zonder het gevoel te hebben van te ‘lijnen’ en zonder achteraf slachtoffer te worden van het joJO-effect.

Dit verklaart waarom de meeste deelnemers van Het Mentale Dieet Plan ook niet het gevoel hebben dat ze op dieet staan en dat ze zichzelf lekkere dingen moeten ontzeggen.

Ze gaan gewoon op een andere manier met voedsel en eten om en ze genieten zelfs beter van de heerlijke gerechten die op tafel komen.

Ontdek via deze link hoe het Mentale Dieet Plan jou op ‘automatische piloot’ en 2x zo snel laat afslanken, zonder joJO-slachtoffer te blijven.
Klik hier voor meer info.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…
50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost! en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.
Klik Hier om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

Deel desgewenst dit artikel

>