7 Tips Om Af Te Slanken

Onze stofwisseling wil ons nog wel eens parten spelen: soms gaat het te snel, maar meestal werkt het te langzaam. Hieronder ontdek je hoe jij je stofwisseling kan stimuleren om beter af te slanken.

1. Eet de hele dag door

Beperk jezelf niet tot drie maaltijden per dag, maar zorg ook voldoende tussendoortjes. Uiteraard wel gezonde tussendoortjes, en sla geen maaltijden over. Eet ook geen enorme hoeveelheden per keer.

In plaats van drie maaltijden, verdeel je de hoeveelheid nu over 6 maaltijden. Vergeet niet om de hoeveelheid koolhydraten te beperken.

2. Eet meer pittige kruiden

Verrijk je voeding met pittige kruiden. Pittige voeding zorgt ervoor dat je lichaam actiever wordt, de stofwisseling wordt versneld en de bestaande vetvoorraad wordt sneller afgebroken.

3. Zorg voor voldoende calcium inname

Mensen die veel zuivel eten (en dit ook goed kunnen verdragen), hebben over het algemeen een snellere stofwisseling dan mensen die minder calcium binnen krijgen.

4. Drink water

Van dorst kan je ook honger krijgen. Drink zeker zo’n 8 grote glazen water per dag. Let op, overdrijf niet. Je lichaam moet de hoeveelheid water wel kunnen verwerken, anders kun je beroerd worden door teveel water.

5. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging

Ga het liefst voor je werkdag begint al even 30 minuten wandelen. Zorg daarnaast voor voldoende beweging gedurende de hele dag. Een passieve houding, betekent een passieve stofwisseling. Haal dus voor iedereen koffie op het werk, breng de post rond, wandel in je lunchpauze, boodschappen op de fiets, enzovoort.

6. Zorg voor voldoende slaap

Voor iedereen is het aantal slaapuren anders, maar de meeste mensen hebben tussen de 7 en 8 uur slaap zeker nodig. Doordat je lichaam goed uitgerust is, heb je meer energie en minder behoefte aan eten.

7. Begin de dag met een goed ontbijt

’s Ochtends breng je je stofwisseling snel op gang door op tijd op te staan en meteen actief de dag te beginnen.
Als je buik goed vol zit, kan je lichaam meteen aan de slag. Je activeert de stofwisseling. Hele kleine porties of enkele slokjes water dagen je stofwisseling niet uit.

Dit is slechts één voorbeeld van hoe je met kleine ‘mentale’ aanpassingen je eet- en levensgewoonten kan verbeteren. Wanneer je verschillende van dergelijke kleine mentale aanpassingen maakt, verbeter je spontaan deze gewoonten waardoor je op een automatische, natuurlijke en gezonde manier afslankt, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent. Dit is meteen ook één van de grootste voordelen van Het Mentale Dieet Plan.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

mdp-turboactieNa de initiële TURBO faze, waarin je snel en effectief de eerste kilo’s vet verliest (tussen de 15% en 30% overtollig vet in de eerste twee tot drie weken) ben je ondertussen ‘mentaal’ voorbereid om op een spontane manier een reeks kleine veranderingen te maken in je eetgedrag.

Hierdoor ga je verder op een automatische, evenwichtige en lekkere manier blijft afslanken tot jij jouw ideale gewicht bereikt hebt, en dit zonder het gevoel te hebben van te ‘lijnen’ en zonder achteraf slachtoffer te worden van het joJO-effect.

Dit verklaart waarom de meeste deelnemers van Het Mentale Dieet Plan.
ook niet het gevoel hebben dat ze op dieet staan en dat ze zichzelf lekkere dingen moeten ontzeggen. Ze hebben gewoon geleerd om op een andere manier met voedsel en eten om te gaan, en ze genieten zelfs beter van de heerlijke gerechten die op tafel komen.

Ontdek via de link hieronder hoe het Mentale Dieet Plan jou kan helpen om op ‘automatische piloot’ en twee maal zo snel af te slanken, zonder joJO-slachtoffer te blijven.

Klik hier voor meer info.

Heb jij een ontregelde spijsvertering waardoor je constant zit te joJOën?
Heb je al alle diëten uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van alle gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken? Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat die je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een verstoorde spijsvertering en overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen
 om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wil jij eindelijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes ZONDER nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
 
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

 

Tot binnenkort,

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

>