6 Tips Om Dagelijks Vet Te Verbranden

Wanneer je gewicht wenst te verliezen, moet je dit op de meest gezonde manier proberen doen. Het is niet gemakkelijk om elke dag vet te verbranden, want soms hebben we niet genoeg tijd om wat te bewegen of een gezonde maaltijd klaar te maken. Toch ben ik ervan overtuigd dat jij je doel kan behalen. Hieronder vind je 6 praktische tips die je meteen kan toepassen.

6 Tips Om Dagelijks Vet Te Verbranden

1. Tijdens het ontbijt

Laat me beginnen met één ding duidelijk te maken: wanneer je gewicht wil verliezen, moet je vooral niet stoppen met eten of maaltijden gaan overslaan en dan al zeker niet het ontbijt. Minder eten zal je op geen enkele manier helpen, want dit zal enkel je metabolisme vertragen en dus ook de mogelijkheid om vet te verbranden. In een perfecte wereld zou je vijf maaltijden per dag moeten eten (niet al te grote maaltijden en verspreid over de dag). Dit zorgt ervoor dat je metabolisme de hele dag op een stabiel niveau functioneert.

Hoe kan je je dag nu starten met het verbranden van vet?

Maak gewoon een ontbijt met de juiste ingrediënten. Voeg bijvoorbeeld wat verse papaja toe aan een kom havermout met rijstmelk. Deze combinatie doet wonderen voor je gewicht. Papaja is echt een zeer goed fruit om vet te verbranden, dus voeg het zeker toe aan je dieet. Maar ook andere zaken kan je als ontbijt nemen, zoals een appel met toast, (verse)honing en een kop groene thee. Of eet een kom natuurlijke yoghurt (of zelfs beter huisgemaakte) met aardbeien en amandelen. Er zijn talloze opties, maar probeer minstens wat fruit aan eender welk ontbijt toe te voegen.

Wanneer je vaak geen tijd vindt om een heerlijk en gezond ontbijt te maken, of het ontbreekt je aan inspiratie voor gezonde ontbijten die toch snel klaar zijn in de ochtend, neem dan eens een kijkje bij deze gezonde ontbijtrecepten. Gegarandeerd vind je hier voldoende inspiratie.

2. Gemakkelijke oefeningen die je thuis kan doen

De beste oefeningen om vet te verbranden zijn rustige bewegingsoefeningen zoals wandelen, fietsen, zwemmen, etc.  Om de gewenste resultaten te krijgen, hoef je er echter niet voor naar de sportschool te gaan of een lange, zware training te ondergaan. Besteed dus geen tonnen geld aan je maandelijkse lidmaatschap voor de sportschool of een andere club. Wanneer je dagelijks een half uurtje beweegt zit je al goed. Maak hier een gezonde gewoonte van en je zal de resultaten snel merken.

Hou je toch van wat meer beweging met pit in? Ook dan hoef je jezelf geen uren gaan uit te sloven in een fitnesscentrum. Met deze korte en intensieve workouts geef jij je lichaam de juiste spierondersteuning die het dagelijks nodig heeft. En het beste van deze workouts is dat ze slechts 4 minuten van je tijd in beslag nemen. Dus het excuus ‘geen tijd’ kan je hiermee alvast wegbergen. Meer informatie over Fit-In-4-minuten vind je hier.

3. Maak gebruik van de tijd die je buiten doorbrengt

Iedere keer dat je je huis uit gaat om een boodschap te doen of de hond uit te laten, zou je van dit moment gebruik moeten maken om vet te verbranden door enkele gewichtjes van 1 of 2 kilo mee te dragen. Dit zijn kleine inspanningen, maar als je ze dagelijks doet, zullen ze je helpen vet te verbranden. Er zijn ook andere kleine zaken die je kan doen, zoals de trap te nemen in plaats van de lift. Ga dus op zoek om gedurende de dag meer te bewegen dan je normaal doet. Een leuk voorbeeld is dagelijks met enkele vrienden afspreken om een uurtje te gaan wandelen. Je lichaam en je hart zullen je er dankbaar voor zijn.

4. Saliethee om vet te verbranden

Je kan elke dag een infusie van salie drinken. Het is echt een zeer goed middel om vet te verbranden en een strakkere buik te krijgen. De thee is vooral goed voor vrouwen, want naast vet verbranden, werkt het ook ontstekingsremmend, ontspannend, antibacterieel en diuretisch. Om het drankje te maken plaats je simpelweg vijf blaadjes salie in een kop kokend water. Voeg ook nog het sap van een halve citroen toe. Drink elke middag een kop. Wees consistent en je zal fantastische resultaten zien!

5. Voeding die vet verbrandt

Een makkelijke remedie om vet te verbranden is de lunch of het avondmaal te starten met een glas artisjokwater. Dit zal je lichaam reinigen en het vetmetabolisme stimuleren.

Het is bovendien erg makkelijk te maken: kook een aantal artisjokken tot ze zacht worden (later kan je de artisjokken eten als avondmaal met een beetje azijn en olijfolie). Gebruik het kookwater als een drankje dat je voor de maaltijd nuttigt. Voeg een beetje citroensap toe voor een beter smaak.

Je kan ook heerlijke maaltijden bereiden met eetwaren die je helpen vet te verbranden. Denk maar aan bieten, spinazie, wortelen, schelpdieren en eieren. Of voeg kruiden zoals curry, paprika, peper en kaneel toe. Deze zullen je metabolisme stimuleren.

Voor wat betreft fruit kunnen we papaja, grapefruit en appels aanraden (eet indien mogelijk ook de schil op, want deze bevat het belangrijkste ingrediënt: pectine). Ook meloenen en watermeloenen zijn heerlijk en zullen je helpen je doel te bereiken.

6. Witte thee om vet te verbranden

Heb je ook al eens witte thee geprobeerd? Het is niet zo bekend als groene thee, maar wint de laatste jaren wel aan populariteit dankzij zijn antioxidatieve eigenschappen. Het zal bovendien je metabolisme versnellen en je lichaam zuiveren van afvalstoffen en vetten. Daarbij is het ook gewoon erg lekker. Probeer dus iedere avond voor het slapen gaan een kop witte thee te drinken. Je vindt het vast fantastisch!

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>