5 Vruchten Voor Een WespenTaille

Fruit is gezond maar sommige vruchten bieden net dat beetje extra! En met extra bedoel ik: vetverbrandende krachten!

Wat maakt ze speciaal?

Eén woord: flavonoïden.

Van deze antioxidante stofjes in groentes en vooral fruit werd al langer gedacht dat ze een positief effect hebben op het gewicht.

Amerikaanse onderzoekers hebben ontdekt dat mensen die de afgelopen twintig jaar groentes en fruit met veel flavonoïden hebben gegeten beter op gewicht zijn gebleven dan mensen die minder flavonoïdenrijk voedsel aten. Sommige mensen waren zelfs een beetje afgevallen, vermoedelijk ook dankzij de antioxidanten!

Vooral rood en blauw fruit

Het sterkste verband werd gezien bij vruchten waarin veel anthocyanen zitten.

Dit is één van de verschillende soorten flavonoïden. Deze stof komt vooral voor in groentes en fruit met een blauwe, rode of paarse kleur, zoals aubergines, blauwe bessen en aardbeien.

Slechts een enkele portie van deze vruchten per dag (80 gram) zou al effect hebben, aldus de wetenschappers.

OK, kom maar op, over welke vruchten hebben we het?

1- blauwe bessen / bosbessen
2- aardbeien
3- blauwe druiven
4- kersen
5- (rode) appels

En…ook thee en chocola!

Geen fruit in huis?

De zogeheten flavonolen en pro(anto-)cyanidinen, twee andere soorten flavonoïden, lijken je ook te kunnen helpen om je gewicht op peil te houden.

Flavonolen komen vooral voor in uien, maar ook in peren, broccoli en zwarte en groene thee.

Pro(anto-)cyanidinen zitten in thee, cranberry’s, appels en noten en – jummie – chocola!
Maar eet dan wel donkere chocolade hé!

Tot slot…

Wanneer je voor die wespen taille wil gaan…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of
“periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>