5 Tips Voor Strakkere Borsten

Wil je graag strakkere borsten? Naast het hebben van een goede houding en oefeningen voor dit specifieke gebied, zal je ook wat nieuwe gewoonten moeten toevoegen en gezond moeten eten.

Borsten zijn onderhevig aan veranderingen

Borsten zijn een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van het lichaam van een vrouw, maar helaas veranderen ze in de loop der tijd.

Hormoonactiviteit, plotseling gewichtsverlies of -toename en zelfs borstvoeding kunnen factoren zijn die verslapping van de borsten, striae en andere problemen veroorzaken. Dit gecombineerd met verlies van elasticiteit dat komt door het verouderingsproces, is een groot obstakel om ze zo lang mogelijk strak te kunnen houden.

Ondanks dat het normaal is dat na je veertigste je borsten meer gaan hangen, wordt het proces soms versneld doordat de spieren en huid worden verwaarloosd. Het is erg belangrijk om speciale voorzorgsmaatregelen te treffen en je hier aan te houden vanaf een jonge leeftijd.

Omdat veel mensen niet weten wat ze hiertegen kunnen doen, zullen wij een reeks met aanbevelingen delen om je borsten strak en gezond te houden.

1. Gezond voedingspatroon

Veel mensen hebben geen idee hoe goed een gezond, gebalanceerd dieet dat rijk is aan voedingsstoffen is voor je uiterlijk. In dit geval is het fundamenteel, omdat een goed dieet essentieel is voor de gezondheid van je spieren en huid.

Veel voedingsmiddelen stimuleren de aanmaak van oestrogeen in je lichaam, hormonen die de borstgroei en stevigheid bevorderen, vooral in hun ontwikkelingsperiode.

Een gezond dieet hoort dit te bevatten:

Fruit en groente
Peulvruchten
Noten
Wit vlees
Vis en schaaldieren
Volkoren granen
Zaden

2. IJsmassages

IJsmassages vormen een behandeling die erg populair aan het worden is over de hele wereld, omdat het goed is voor je huid en verjongingsproces. Het masseren van je borstweefsel heeft een positief effect dat helpt de stevigheid te verbeteren.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Hoe doe ik dat?
Neem een aantal ijsblokjes en masseer deze voorzichtig over je borsten.
Doe dit ongeveer twee minuten. Na het drogen kan je direct een bh aandoen.
Doe dit twee keer per dag voor een optimaal resultaat.

3. Verbeter je postuur

Het hebben van een goed postuur geeft niet alleen je figuur beter weer, ook helpt het je strakkere en beter uitziende borsten te krijgen.

Je lichaamshouding heeft, zowel in rust als in beweging, een grote invloed op de gezondheid van je borsten, buik en rug.

Recht staan laat je langer lijken, vermindert de kans op blessures en als dat nog niet genoeg is, helpt het voorkomen dat je borsten gaan hangen.

Ondanks dat het moeilijk is voor veel mensen om eropuit te gaan en elke dag te sporten, is lichamelijke inspanning een van de beste manieren om je borsten strak en stevig te houden. Sporten zorgt voor strakke en goed gevormde borsten en helpt om spieren op te bouwen om de maat op een natuurlijke wijze te vergroten.

Ook is het goed voor de bloedcirculatie, huid en gezondheid. Dit is de sleutel om striae en loshangende huid tegen te gaan.

Het beste is om tijdens je oefeningen je borstspieren samen te trainen met je rug en armen. Hier hebben we een paar aanbevelingen:

Push-ups
Zwemmen
Krachtsport
Butterfly-borstoefening met gewichten

4. Eiwitmasker

Het regelmatig aanbrengen van een eiwitmasker kan helpen de elasticiteit en verslapping te verbeteren.

Daarnaast bevatten eiwitten essentiële voedingsstoffen die, wanneer zij opgenomen zijn, de slappe huid versterken.

Hoe maak ik het?
Breek een ei en breng het eiwit aan over je borsten.
Laat het 30 minuten zitten. Vervolgens kan je de huid met koud water wassen.

5. Drink meer water

Hydratatie is de belangrijkste factor om strakke borsten en de gezondheid van je lichaam en spieren te behouden. Het drinken van genoeg water elke dag is goed voor je hele lichaam. Het zorgt voor voldoende zuurstof in je cellen en stimuleert de circulatie.

Drink 6 tot 8 glazen per dag. Dit zal al een grote toevoeging zijn om je huid strak, cellulitevrij en zonder striae te houden.

Zoals je weet, zijn het maar een paar makkelijke en gezonde gewoonten om je borsten strak te houden. Maak ze een onderdeel van je dagelijkse routine en geniet van alles wat ze voor je lichaam doen.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>