Gezond Afslanken Met Deze 5 Eenvoudige Tips

Gezond afslanken?! Niets is een grotere motivatiebreker dan steeds opnieuw falen. Misschien heb je wat succes gehad met afvallen, maar dat was in het verleden en nu lijkt alles wat je doet geen enkel verschil meer te maken. Het goede nieuws is dat gezond afslanken één van de eenvoudigste dingen is om te doen. Echt waar. Het is echt een kwestie van calorieën in, versus calorieën uit. Maar opnieuw, de meeste mensen falen bij deze exact deze stap. Als je je nummers niet kent, faal je al nog voor je goed en wel begint! Daarom, als je denkt dat je alles onder de zon al hebt geprobeerd en nog niet opgegeven hebt, zijn hier enkele verbazingwekkende tips om resultaten te behalen.

Investeer in een fitness-tracker

Een fitnesstracker kan een uitkomst zijn; zie het als een personal trainer die comfortabel op je pols of bovenarm zit. Een fitnesstracker kan ook meer doen dan alleen maar je training volgen – het kan je waarschuwen als je te lang zit, het kan stappen bijhouden die je de hele dag door gelopen hebt (hoewel ik deze functie persoonlijk niet leuk vind omdat het meestal onjuist is), het brengt je slaapgewoonten in kaart, en laat je zien hoeveel calorieën je gedurende de dag verband hebt.

Deze calorietracker is op zichzelf de investering waard omdat weten hoeveel calorieën je verbrandt hebt, je helpt om je doel aanzienlijk sneller te bereiken.

 

 

gezond afslanken

Eet veel (van voedingsmiddelen met een lage caloriewaarde)

Is een portie frietjes niet voldoende om je buikje te behagen? Waarom dan niet radicaal veranderen? Groenten zijn extreem caloriearm, maar ze vullen veel beter dan koolhydraten of calorierijke voeding.

En het beste deel?

Je kunt eigenlijk groenten eten zoveel je wilt  – en zonder schuldgevoel. Serveer met wat magere eiwitten en je hebt een belangrijke partner in gezond afslanken gevonden.

Het is niet nodig om als een beest te trainen om gezond af te slanken

Hoewel ik  je volop steun om zo intensief mogelijk te trainen tijdens een enkele sessie, hoef je niet drie of vier intensieve sessies op één dag te gaan doen. In feite is dit een recept voor mislukking, omdat zowel een fysieke als een mentale burn-out je je zullen uitputten en doen opgeven. Train dagelijks, intens, maar blijf in leven. Doe desnoods even de Fitness-Test op FitIn4Minuten.com en kijk of deze korte, intense workouts voor jou geschikt zijn. Gezond afslanken met dergelijke intensieve, korte workouts is veel leuker en effectiever dan je uren te gaan uitsloven in een fitness center.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

 

hoe gezond afslanken

Gezond afslanken door jezelf te deconditioneren

Wist je dat je zou kunnen afvallen zonder het te weten? Het lichaam bevindt zich in een constante staat van verlies en winst, afbraak en opbouw.

Veel mensen die maanden en jaren achtereen hetzelfde gewicht hebben, hebben hun leven zo ingericht dat hun calorie-inname en -verbruik relatief stabiel blijft zonder dat ze er erg in hebben.
Je zou extreem hard kunnen trainen, hetgeen je momenteel helpt om stabiel in gewicht te blijven, maar je lichaam is aan het ‘plateauen’. Door een geplande “rust” pauze in te bouwen gedurende twee weken, en vervolgens weer je normale intensiteit te hervatten, reset je lichaam zich en zul je waarschijnlijk sneller veranderingen zien.

Wees niet ontmoedigd als je in je binneste weet dat je hard traint; soms heb je even een pauze nodig om daarna verdere vooruitgang te zien.

Gezond Afslanken door Langzamer te eten

De meeste mensen met een hectisch leven hebben niet de tijd om echt van hun maaltijden te genieten; het is eerder een klus om alles snel door te slikken en weer aan het werk te gaan. Door je voedsel echter niet voldoende te kauwen, verander je jouw gezond afslanken potentieel en je ontzegt je één van de echte geneugden van het leven kort. Kauwen, zoals elke andere activiteit van je lichaam, verbrandt bovendien calorieën.

Gezond verstand zou je moeten duidelijk maken dat langzaam, opzettelijke kauwen meer calorieën zal verbranden dan 3 gulzige beten gevolgd door alles snel doorslikken. Dit extra gekauw telt door en zou precies hetgeen kunnen zijn wat je nodig hebt om verder gezond af te slanken, wanneer al de rest blijkbaar geen effect meer heeft.

Er zijn honderden andere tips waar je gebruik van kunt maken om gezond af te slanken. Deze worden echter vaak over het hoofd gezien en zullen waarschijnlijk de meest meetbare veranderingen voor je lichaam veroorzaken.

 

 

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je 5kg tot 17kg (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

Hieronder vind je nog een handige inforgraphic die je kan opslaan en uitprinten:

 

 

Deel desgewenst dit artikel

>