4 Theesoorten Die Helpen Je Stofwisseling Te Versnellen

Diverse theesoorten bieden de perfecte combinatie om de stofwisseling te versnellen en vet te verbranden, vooral die vetrolletjes rond je middel.

Buikvet verminderen door je stofwisseling te stimuleren

Een gezond dieet, regelmatige beweging en schoonheidsbehandelingen zijn allemaal opties die je kunt overwegen om buikvet te verminderen en je stofwisseling te stimuleren. En ja, het is zeker zo dat wanneer je deze met elkaar combineert, je zult merken dat het makkelijker is om op een gezond gewicht te blijven en een slank figuur te behouden.

Er zijn delen van het lichaam die niet zo makkelijk in vorm te krijgen zijn en waar vet zich ondanks een gezonde leefstijl toch kan ophopen.

Je buik kan een van de moeilijkste delen van het lichaam zijn om slank te houden en er is vaak veel moeite nodig om hem in vorm te krijgen. Gelukkig bestaan er een aantal theesoorten die op natuurlijke wijze buikvet kunnen helpen verminderen. Ontdek hieronder welke theesoorten dit zijn.

Je genen zorgen ervoor dat je lichaam van nature meer vet opslaat rond je middel. Heb je er moeite mee vet in dit gebied te verbranden? Je bent niet de enige. Er bestaan natuurlijke middelen die je kunnen helpen om van dit overtollige vet af te komen. Waarom probeer je ze niet eens uit?

Honing-kaneelthee

Honing en kaneel thee heeft veel gezonde eigenschappen, maar het is ook een natuurlijk middel dat de stofwisseling bevordert en overtollig vet help te verbranden, vooral vet rond de middel. Het geheim is om verwerkte suikers en kunstmatige zoetstoffen te vervangen door natuurlijke honing. Om goede resultaten te behalen raden we aan één kopje honing-kaneelthee te drinken tijdens het ontbijt en één kopje voor het slapengaan.kopje thee inschenken

Ingrediënten
• 1 eetlepel bijenhoning
• ½ theelepel gemalen kaneel
• 1 kop heet gedistilleerd water

Bereiding

Verwarm het water tot het de gewenste temperatuur heeft bereikt. Voeg de honing en kaneel toe en roer goed tot beide geheel zijn opgelost. Laat de ingrediënten minstens vijf minuten trekken voordat je de thee drinkt. Drink de thee dagelijks om al binnen een week resultaat te zien.

Citroenthee

Citroenen zijn een ware supervrucht. Ze zitten tjokvol goede voedingsstoffen, waaronder voedingsstoffen die je kunnen helpen vet te verbranden en een gezond gewicht te behouden. Om van hardnekkig buikvet af te komen is het een goede keuze om het drinken van citroenthee op te nemen in je dagelijkse routine. Citroenen bevatten ook ontstekingsremmende eigenschappen die je kunnen helpen om die platte buik te krijgen waar je zo hard voor werkt.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Ingrediënten
• 1 citroen
• Eén grote kop heet water

Bereiding

Pers de citroen goed uit in een kopje en voeg hier het hete water aan toe. Je kunt deze thee het beste in de ochtend drinken. Om de effectiviteit te vergroten en om de thee nog lekkerder te maken, kun je er wat gember of honing aan toevoegen of er groene thee in laten weken.

Salie-laurierthee

Als je last hebt van problemen met de spijsvertering dan kan deze thee je daar goed bij helpen. Salie-laurierthee is namelijk niet alleen erg effectief voor het bestrijden van buikvet, maar kan ook behulpzaam zijn bij het reguleren van je spijsverteringssysteem.

Ingrediëntenn
• 5 laurierblaadjes
• 1 handje salieblaadjes
• 1 kaneelstokje
• 1 liter water

Bereiding

Breng op hoog vuur een liter water aan de kook. Voeg wanneer het water kookt de salie, laurier en kaneel toe. Laat dit samen vijftien minuten doorkoken en haal dan van het vuur. Giet het alleen nog door een zeef en geniet van een heerlijke thee! Wij raden aan deze thee minstens vijf dagen achtereenvolgend dagelijks te drinken.

Knoflook-citroenthee

Aan knoflook worden allerlei voedzame en gezonde eigenschappen toegedicht. Je kunt dit bolgewas onder andere gebruiken om de spijsvertering te stimuleren, winderigheid tegen te gaan en ontstoken darmen te behandelen.

kopje thee inschenkenDaarnaast is knoflook ook behulpzaam bij het zuiveren van je lichaam van gifstoffen en afvalstoffen, wat niet alleen bevorderend is voor gewichtsverlies, maar het lichaam ook kan beschermen tegen meerdere ziektes en aandoeningen.

Citroenen zijn de beste vetverbranders die je kunt vinden. Ook is deze vrucht goed voor het spijsverteringskanaal en kan hij gifstoffen die in het lichaam aanwezig zijn verminderen. Goed nieuws dus als je graag wil afvallen.
Combineer knoflook en citroen en je hebt een van de krachtigste vetverbranders in je handen die de natuur te bieden heeft.

Ingrediënten
• 1 bol knoflook
• 2 citroenen
• 1 ½ liter water
Bereiding

Breng het water in een pan aan de kook. Pel terwijl het water aan het verwarmen is de knoflook en voeg het toe aan het water. Was de citroenen. Laat de schil zitten en snijd ze in vieren.

Voeg ze toe aan het water met knoflook zodra het water begint te koken. Zet het vuur laag en laat het vijftien minuten doorkoken. Giet het water door de zeef en laat het minstens vijf minuten afkoelen. Je kunt dagelijks van deze thee genieten.

Een aantal dingen om te onthouden:

• Bovengenoemde theesoorten kunnen je goed helpen om van buikvet af te komen, maar onthoud wel dat ze het beste werken wanneer je ze combineert met een gezond dieet, regelmatige beweging en een verantwoorde manier van afvallen.

• Voor je gezondheid en de beste resultaten moet je je bewust zijn van voedingsmiddelen die kunnen zorgen voor opgeblazenheid en andere bijwerkingen. Als je deze voedingsmiddelen vermijdt, zal je buik platter zijn.

• Drink deze thee zoals wordt aanbevolen. Overmatig gebruik kan leiden tot negatieve bijwerkingen.

Probeer gember, groene thee en kaneel toe te voegen aan je dagelijkse dieet voor een stabiele en gezonde stofwisseling.

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik)vet verbrandt hebt met heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 126,789 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>