12 Verrassende, Eenvoudige En Krachtige Voedingsmiddelen “Als Medicijn”

Een verantwoordelijkheid die ik heel serieus neem – en één waarvan ik geniet – is het ontdekken van de beste voedingstherapie voor elk van de unieke levensverlengende, genezende behoeften van mijn cliënten en zelfs voor het verbeteren van enkele zeldzame aandoeningen. In de loop van de jaren ben ik enkele zeer eenvoudige, vreemde en krachtige oplossingen tegengekomen die succesvol zijn geweest en waarvan jij misschien ook zou kunnen profiteren.

Thee voor het verhogen van de bot- en spierkracht: regelmatig theedrinken vermindert leeftijdsafhankelijke ontstekingen en oxidatie, waardoor de afbraak van spieren en botten wordt veroorzaakt, wat resulteert in een verhoogde botmassa en spierkracht.

Groene thee voor sneller gewichtsverlies: bepaalde verbindingen in thee, en vooral groene thee, blijken lichaamsvet te verbranden. Cafeïne verhoogt licht vetverbranding, maar de combinatie van caffeïne en groene thee catechines [een soort flavonoïde] is nog effectiever.

Chocolade verbetert erectiestoornissen: de flavanolen in cacao helpen een gezond vasculair systeem te behouden, ontspannen de bloedvaten, verminderen de bloedstolling, oxidatieve schade en verbeteren de bloedstroom – naar elk deel van het lichaam.

Chocolade vermindert rimpels: na 24 weken cacao te hebben gedronken, hadden vrouwen minder rimpels en verhoogde huidelasticiteit, waardoor de effecten van zonneschade en veroudering werden verminderd.

Champignons stimuleren het immuunsysteem en verbeteren ziektes van verkoudheid tot kanker. Medicinaal gebruikt sinds tenminste 3000 voor Christus, lijken champignons de effecten van chemotherapie te verhogen en de overleving van kankerpatiënten te verlengen. Champignons beschouwd als “pre-biotica”, verbeteren de gezonde bacteriën in het spijsverteringskanaal, het “microbioom”, waardoor uw lichaam extra ziektebestrijdende eigenschappen krijgt.

Champignons verminderen vermoeidheid: ze werken op het spierstelsel, het lichaamseigen antioxidantensysteem, het cardiovasculaire systeem, het hormoonsysteem en het immuunsysteem, die allemaal de leverfunctie, de bloedcirculatie en de bloedglucoseregulatie verbeteren, naast andere voordelen.

Zure kers (gedroogd of geconcentreerd) en zure kersensap verminderen jichtpijn en neuropathie, verbeteren spierherstel na intensieve training en verbeteren de slaapkwaliteit: wetenschappers veronderstellen dat de aanwezigheid van honderden verbindingen – vooral anthocyanines – in kersen verantwoordelijk zijn voor de voordelen . Maar er zijn waarschijnlijk nog onontdekte eigenschappen die bijdragen aan hun gezondheidsbevorderende eigenschappen.

Gehydrolyseerd collageen keert artritispijn om, de veroudering van gewrichten, botten, spieren, huid en vermindert cellulitis. Collageen is het meest voorkomende eiwit in het dierenrijk dat belangrijk is voor gewrichten, botten en huid. Als supplement wordt collageen “gehydrolyseerd” in kleinere moleculen die “collageenpeptiden” worden genoemd, zodat het op effectieve wijze de cellen van uw lichaam kan binnendringen en uw lichaam het kan gebruiken.

Koffie verlengt de trainingsprestaties: ooit verboden door het Internationaal Olympisch Comité. Cafeïne stimuleert het neuromusculaire systeem om het vermogen van uw lichaam om langer te bewegen te verhogen, met minder vermoeidheid, dan wanneer cafeïne ontbreekt.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

Yoghurt vermindert lichaamsvet: de probiotische culturen in yoghurt bleken insulineresistentie, diabetes en lichaamsvet te voorkomen. Mensen die yoghurt eten zijn magerder dan degenen die schuwen.

Eidooiers verminderen staar en maculaire degeneratie, de belangrijkste oorzaak van blindheid: eierdooiers bevatten verbindingen die luteïne en zeaxanthine worden genoemd en die ook in groene bladeren voorkomen. Maar ze zijn krachtiger in eierdooiers omdat luteïne en zeaxanthine moeten worden gegeten met vet, te vinden in eierdooiers (maar niet in groente), om effectief te zijn.

Bonen verwijderen acne en verbeteren de huid: er is sterk bewijs dat een dieet met voedingsmiddelen die de laagste bloedsuikerreacties veroorzaken (een laag glykemisch dieet) de beste oplossing kan zijn voor een heldere huid. Bonen zijn niet alleen voedzaam, maar hebben ook een lage glykemische indexschaal.

Extra vierge olijfolie – maar ALLEEN van nieuwe oogst – vermindert het metabool syndroom: de voedingsstoffen in olijfolie, polyfenolen, die verantwoordelijk zijn voor superieure gezondheidsvoordelen, verdwijnen met de tijd, het licht en de blootstelling aan warmte. Maar wanneer hoog in polyfenolen, bijvoorbeeld, de eerste zes maanden na de oogst, “schakelt” EVOO verschillende genen in die bloedglucose, bloedcholesterol en bloeddruk verlagen,

Zalm vermindert de ziekte Alzheimer: ontsteking is een belangrijke oorzaak van Alzheimer en cognitieve achteruitgang. Omega-3-vetzuren, die in zalm in overvloed aanwezig is, hebben bewezen mogelijkheden om ontstekingen te verminderen.

Noten voor gewichtsverlies: hoewel noten behoorlijk veel calorieën hebben, hebben mensen die noten eten, meer kans op een lager lichaamsgewicht. Noten verzadigen; ze geven ons een vol gevoel. Het toevoegen van noten aan maaltijden, vooral ontbijt, vermindert de algehele calorie-inname, waardoor gewichtsverlies gemakkelijker wordt.

Zorg er voor dat je deze voedingsmiddelen altijd in huis hebt om goed voor je gezondheid te zorgen. Want uiteindelijk mag (vandaag wil ik eens geen harde tante zijn) jij voor jezelf zorgen en ..

Tot slot…

Laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt… het eeuwig uitstellen…

Je wil wel beginnen maar het komt nu even niet goed uit want… je hebt een feestje volgende week, je verjaardag komt eraan, je vertrekt binnenkort op vakantie,… er is altijd wel een reden te bedenken waarom het vandaag niet ‘het juiste moment’ is. Herkenbaar?

Maar laat me je een geheimpje verklappen, er komt nooit een “juist moment”.

De waarheid is dat het geen rol speelt welke dag of maand het is.

…en het speelt geen rol welke periode van het jaar het is…..omdat het idioot is om te wachten op een welbepaalde dag of maand om slank te worden.

Waarom zou je zo dik willen blijven tot een bepaalde “maand” of “periode van het jaar”?

Begin gewoon nu.

Probeer enkele van de 50 Heerlijke Dieetrecepten uit en je zal merken dat je ook op een lekkere manier kan afslanken.  

Want na je verjaardag of je vakantie komt er weer iets nieuws waardoor het net niet uitkomt.

Begin gewoon nu en kijk hoe ver je komt.

Als je blijft wachten op dat ‘juiste moment’ komt er nooit wat van. Wanneer je gewoon begint en kijkt hoe ver je komt zal je merken dat je veel meer bereikt dan je aanvankelijk gedacht had.

Wacht niet op motivatie, maar vertrouw erop dat wanneer je nu begint de eerste resultaten je vanzelf motiveren om door te gaan.

Dat is hoe succesvolle afslankers het doen… ze kiezen een echt goed en gezond programma en zetten er dan hun schouders onder en nemen volop actie.

Tja, misschien geen “pottenbrekend nieuws”, maar zo is het wel.

Kies een programma waar je jezelf goed bij voelt en neem dan actie. Dit is de snelste weg naar een slank, fit en gezond lichaam.

Heb jij het gevoel dat je te veel eet of dat jij je gewicht NIET onder controle hebt?

Heb je alle diëten reeds uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van allerlei gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken?

Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je op lange termijn doet afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met een ongecontroleerd overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt?

Dan is het misschien de moeite om eens iets anders te proberen en te ervaren hoe Het Mentale Dieet Plan jou je Ideale Gewicht Terug Geeft…

50-heerlijke-receptenHoe zou jij jezelf voelen wanneer jij je overtollige kilo’s en (buik)vet verbrandt hebt door het eten van heerlijke recepten…?

Wat wanneer jij ein-de-lijk verlost bent van die overtollige kilo’s en vetrolletjes en niet langer last hebt van het JOJO-effect of het gevoel hebt dat je constant zit ‘te lijnen’?

Ontdek in mijn Afslank Rapport (27 blz.) oa. de 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt En Hoe Je Dit Oplost(!) en ontvang GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

Klik hier
om het op te slaan.

Tot binnenkort,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Dit rapport heeft al meer dan 146,578 afslankers terug op het juiste pad gebracht waardoor ze nu dagelijks van hun ideale gewicht genieten met heerlijke, gezonde gerechten… Voor mij hoef je dit niet te lezen,… zij zijn echter zeer blij dat ze dit wel gedaan hebben.

 

Deel desgewenst dit artikel

>