Bikini Proof met deze 7 handige Tips

Wil je nog snel een paar kilo kwijt voor de zomer (of dat aankomende feestje) zodat je Bikini Proof bent? Met deze 7 praktische tips kan ik je misschien op het juiste pad brengen. Iedereen droomt van een Bikini Proof Lichaam en het ‘ik zit lekker in mijn vel’ gevoel.  Overloop ze even en kijk welke je meteen wil toepassen.

7 Tips Om Bikini Proof De Zomer In Te Gaan

1. Weg met geraffineerde suiker!

De gevaren van suiker gifSuiker is nu eenmaal gif. Het is niet goed voor je lichaam, je komt er van aan en je wordt er futloos van. Geraffineerde suiker is ontdaan van de vetten en vezels die er normaal gesproken voor zorgen dat de energie gedoseerd wordt afgegeven.

Vermijd daarom zo veel mogelijk voedingsmiddelen waar suiker in zit zoals:

Koekjes
Cupcakes, taarten en andere baksels
Chocolade (alleen als het meer dan 72% cacao bevat, dan is het OK)
Suiker in de thee of koffie
Suikerrijk beleg
Krokante muesli (Cruesli)
Frisdrank en sapjes
Alcohol (wordt door je lichaam gezien als pure suiker)
Etc.

2. Vermijd snelle koolhydraten

Snel afvallen doe je níet met snelle koolhydraten.

Snelle koolhydraten zijn koolhydraten die zo snel worden verwerkt dat je lichaam ze behandelt als suiker. Het gaat hierbij om producten die sterk bewerkt zijn. Denk hierbij aan witte bloem, en alle producten die daarvan gemaakt worden:

Al het brood dat niet volkoren is
Pasta
Cake, taart en koek
Wit brood en stokbrood

Kies zoveel mogelijk volkoren producten en eet liever kleinere porties koolhydraten.

Eet tegelijkertijd een portie (goede) vetten en/of eiwitten om ervoor te zorgen dat de koolhydraten langzamer worden opgenomen in je lichaam. Zo voorkom je dat je bloedsuikerpeil snel stijgt, en dat je lichaam de suiker omzet in lichaamsvet.

Boekweit en haver zijn goede alternatieven. Deze zijn glutenvrij en werken minder op je bloedsuikerspiegel. Hier wordt ook pasta van gemaakt, check de natuurwinkel maar eens.

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten

Ontdek hoe je op een lekkere manier kan afslanken...

  • zonder honger te lijden
  • zonder JoJO-effect

Vul hieronder je voornaam en emailadres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten meteen te ontvangen en...
ontdek De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden.

3. Eet geen producten met toegevoegd zout.

zoutAls je veel normaal keukenzout eet dan ga je automatisch vocht vasthouden. Wanneer mensen beginnen met gezond eten, dan vallen ze in het begin erg veel af. Die eerste kilo’s die je verliest bestaat vooral uit vocht.

En geloof me, die paar kilo vocht ben je liever kwijt dan rijk. Je verbrandt er geen vet mee, maar het is misschien wel de snelste manier om weer in die leuke zomerkleding te passen.

Hoe eet je minder zout?

Maak je eten zelf. Vermijd kant-en-klaar producten.

En voeg zelf een beetje Keltisch of Himalaya zout toe. Deze typen zout zijn niet bewerkt/ gebleekt etc. waardoor ze nog de oorspronkelijke mineraalverhouding bevatten.

Keltisch zout heeft zijn grijze kleur te danken aan de mineralen. Door de geode mineralenverhouding ervaren veel mensen dat je juist vocht verliezen door Keltisch zout te eten.

Kook alleen met bovenstaand zout. Als je zout toevoegt, doe dit dan in het begin van het kookproces, dan heb je minder nodig. Hoe later je zout toevoegt, des te meer je nodig hebt.

Gebruik gezonde specerijen om meer smaak aan je eten te geven, zoals kurkuma, gember, zwarte peper etc.

Probeer te wennen aan eten met minder zout. Als je dat een tijdje vol houdt zul je vanzelf schrikken van hoe zout sommige voorverpakte producten zijn.

bikini proof 28 dagen

4. Vermijd stress

Als je gestrest bent dan komt het stresshormoon cortisol kijken, die de neiging heeft om vetopslag te stimuleren.

Afvallen heeft dus niet alleen met voeding en beweging te maken, maar ook met je mentale toestand. Hoe beter jij in je vel zit, des te makkelijker afvallen zal zijn.

Dus pak je stress aan. Ga sporten, ga mediteren, ga shoppen en be relax..

5. Kies voor levend voedsel

Kies voor eten dat groeit aan een boom, een plant, struik of in de grond.

Eet salades, maak smoothies, gebruik verse groenten in je avondmaaltijden.

Snack met groente, ontbijt met wat groente en fruit, lunch en dineer met groente.

6. Eet meer eiwit

Voeg meer eiwit toe aan je maaltijden en tussendoortjes om sneller af te vallen.

Dit kun je doen door vaker te kiezen voor kwark, biologische eieren, tonijn uit blik, tofu, kikkererwten, gevogelte, vlees, vis, pitjes, zaadjes etc.

Eiwit voorkomt dat je bloedsuikerspiegel snel stijgt. Daarnaast is eiwit een belangrijke bouwstof voor je spieren. Het helpt je sneller herstellen na het sporten en zo meer resultaat te halen uit je workout. Verder geeft het je een verzadigend gevoel.

Door bijvoorbeeld te ontbijten met wat eiwit, in plaats van alleen koolhydraten, begin je de dag goed. Je zult minder honger hebben en hierdoor makkelijker van de zoetigheid af kunnen blijven!

7. Beweeg meer

hardlopen bewegenLekker bewegen!

Minimaal een paar keer per week. Door vaker te bewegen maak je afvallen een stuk makkelijker, zeker als je maar een paar kilo kwijt wilt. Daarbij komt dat beweging je een heerlijk gevoel geeft.

Gelukkig komt het mooie weer er aan en is het makkelijker om even naar buiten te gaan voor een heerlijke wandeling!

Tot Slot…

Begin gewoon!

Door gewoon nu en dan wat tips te volgen zal je nooit het gewenste resultaat behalen. Dit bereik je door op een gemotiveerde manier je strikt aan deze tips te houden.

Veel mensen vinden dit echter moeilijk of lastig omdat ze er steeds mee bezig moeten zijn en moeten onthouden welke regeltjes ze nu precies moeten volgen.

Daar komt het BIKINI PROOF 28-dagen programma ter hulp.

Hiermee ontvang je, naast de praktische handleiding, immers een compleet 28-dagen menu plan waarbij ieder ontbijt, lunch, avondmaal en zelfs de tussendoortjes voor je zijn geselecteerd.

Dit heeft als voordeel dat je zelfs niet hoeft na te denken over wat je nu al dan niet kan eten terwijl je Bikini Proof wordt.

De recepten, ingrediënten en volgorde zijn zorgvuldig samengesteld om een maximale vetverbranding te garanderen. Het moet immers snel gaan want de zomer (of dat feestje) staat al bijna voor de deur.

Hier kan je het 28-dagen Bikini Proof Menu programma bekijken zodat je zelf kan oordelen of het wat voor je is.

Eén ding kan ik je alvast verklappen…

…je vrienden zullen verbaasd staan kijken wanneer ze je binnenkort zien voorbij paraderen.

Bovendien geniet je tijdens de 4-daagse Introductie promotie van €30 Extra Korting, hetgeen het Bikini Proof 28-dagen programma een absolute no-brainer maakt!

Zeker wanneer je ontdekt welke fantastische bonussen je er vandaag bij krijgt!

Veel plezier en succes alvast!

Groetjes,

Katja Callens
Het Mentale Dieet Plan

P.S. Pas bovenstaande tips zo goed mogelijk toe en maak het jezelf makkelijk door het 28-Dagen Bikini Proof Menu Plan op te slaan. Op die manier hoef je niet na te denken wat je de volgende weken al dan niet kan eten.

En, je hebt de garantie dat je een fantastisch resultaat zal merken wanneer je binnen 14 dagen op de weegschaal gaat staan terwijl je toch gewoon lekker gegeten hebt zonder zware opofferingen te doen.

Klik hier om je Bikini Proof 28-dagen Menu Programma op te slaan.

Deel desgewenst dit artikel.

>